Home     Puur Vera ureumcrème, tube 100 ml
Puur Vera ureumcrème, tube 100 ml

Puur Vera ureumcrème, tube 100 ml


Verzorgend, zonder parabenen, geschikt voor Diabetici

Herstellende, vochtinbrengende creme door de combinatie van Ureum en Aloë Vera.
Ureum is een stof die zich natuurlijk op de bovenste lagen van de huid bevindt, geproduceerd door het lichaam doordat de huid eiwitten afbreekt.  Aanvullende Ureum dat aangebracht wordt via voetcrème verhoogt de hydratie door het aantrekken en binden van water in de bovenste lagen van de huid. Kortom, Ureum is een natuurlijke stof en een zeer effectief  voor extreem droge voeten.
Puur Vera herstellende voetcrème met 10% Ureum en Aloë Vera biedt optimale hydratatie.  Puur Vera Ureum Voetcrème heeft een aangename geur en wordt gemakkelijk geabsorbeerd. De high-performance 10% Ureum formule verzacht onmiddellijk de huid en verhoogt de water opnemende capaciteit, waardoor de droge huid verminderd wordt en zorgt voor mooie, gladde voeten.

Gebruiksaanwijzing:
Te gebruiken door kinderen en volwassenen.
Twee keer per dag dun aanbrengen en inmasseren. Heeft u last van ernstige schilfering, eczeem of psoriasis, breng het dan dik aan en laat het 3 tot 5 minuten inwerken. Daarna uitsmeren.
Alleen voor uitwendig gebruik • Vermijd oogcontact • Raadpleeg een arts indien de situatie verslechtert of als de symptomen niet verbeteren na 7 dagen • Bewaar buiten bereik van kinderen • Raadpleeg direct een arts bij inname.
Op kamertemperatuur bewaren


€ 13.95
inclusief btw

Puur Vera ureumcrème, tube 100 ml