Klantenservice


Retour- en Klachtenafhandeling

Gebruik maken van uw herroepingsrecht

Volgens de algemene voorwaarden heeft u 14 kalenderdagen bedenktijd nadat u uw aankoop in onze webwinkel heeft gedaan. Tevens heeft u 14 kalenderdagen bedenktijd gerekend vanaf de dag dat u uw bestelling heeft ontvangen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u spijt heeft van uw aankoop of dat uw aankoop niet aan uw verwachtingen voldoet. In een dergelijk geval, kunt u uw bestelling terugsturen naar Pedicureland. De volgorde van handelen staat hieronder omschreven.

Vul onderstaand e-mailformulier in en klik op verzenden. Hierdoor stelt u ons op de hoogte dat er een retourzending onderweg is. Zodra het e-mailformulier ontvangen is, ontvangt u een e-mail met de adresgegevens waar de goederen naartoe gestuurd kunnen worden. Vervolgens stuurt u de goederen per pakketpost in een degelijke verpakking terug naar Pedicureland.

Voorwaarden: producten dienen terugestuurd te worden in de originele verpakking en mogen niet gebruikt zijn!


Uw bestelling is beschadigd

Wij doen bij Pedicureland onze uiterste best om uw bestelling z.s.m. bij u thuis te laten bezorgen. Nadat uw bestelling is afgegeven aan de pakketdienst, hebben wij er geen zicht meer op hoe er met uw pakketje wordt omgegaan. Indien u uw bestelling beschadigd ontvangt dan is dit flink balen. In een dergelijk geval, kunt u uw bestelling terugsturen naar Pedicureland. De volgorde van handelen staat hieronder omschreven.

Vul onderstaand e-mailformulier in en klik op verzenden. Hierdoor stelt u ons op de hoogte dat er iets niet in orde is met uw bestelling. Zodra het e-mailformulier ontvangen is, ontvangt u een e-mail met de adresgegevens waar de goederen naartoe gestuurd kunnen worden. Vervolgens stuurt u de goederen per pakketpost in een degelijke verpakking terug naar Pedicureland.Retour- en Klachtenformulier

Hieronder kunt u kiezen of u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht (in dit geval betaalt u zelf de verzendkosten) of dat uw bestelling beschadigd is aangekomen (in dit geval betaalt Pedicureland de verzendkosten)
 
 Gebruik maken van mijn herroepingsrecht
 Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Uw eventuele toelichting: