Even voorstellen
Pedicureland, de webshop van PedicureSchiedam
Even voorstellen

Bij deze stel ik mij even aan U voor. Mijn naam is Dénise Jansen en ben gediplomeerd Medisch Pedicure van beroep. Sinds 2005 heb ik een eigen pedicurepraktijk aan huis, genaamd PedicureSchiedam welke gevestigd is in Schiedam.

Pedicureland is de webshop van PedicureSchiedam. Beide bedrijven staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24381374


ProVoet en ProCert

Ik ben aangesloten bij de grootste organisatie van voetverzorgers/pedicures in Nederland, ProVoet. Daarnaast sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregisterpedicures van ProCert onder nummer 4569. Als Medisch Pedicure streef ik continue naar vakbekwaamheid en kwaliteit.


Vakdiploma Pedicure

In februari 2005 ben ik gestart met de vakopleiding voetverzorger/pedicure bij Imko Opleidingen te Rotterdam. Op 24 januari 2006 ben ik geslaagd voor mijn praktijkexamen welke werd gehouden bij het KOC in Nieuwegein. Op 2 februari 2006 is officieel mijn Vakdiploma Pedicure afgegeven door het KOC.


Voetverzorging bij Diabetici

Op 1 juni 2006 ben ik geslaagd voor mijn examen 'Voetverzorging bij Diabetici' welke werd gehouden bij het KOC in Nieuwegein. Op 22 juni 2006 is het certificaat Voetverzorging bij Diabetici door het KOC afgegeven, hierdoor beschik ik officieel over de aantekening Voetverzorging bij Diabetici.


Voetverzorging bij Reumapatiënten

Op 23 november 2006 ben ik geslaagd voor mijn examen 'Voetverzorging bij Reumapatiënten' welke werd gehouden bij het KOC in Nieuwegein. Op 11 december 2006 is het certificaat Voetverzorging bij Reumapatiënten door het KOC afgegeven, hierdoor beschik ik officieel over de aantekening Voetverzorging bij Reumapatiënten.


Medisch Pedicure

Op 18 juli 2014 ben ik geslaagd voor mijn examen Medisch Pedicure. Een Medisch Pedicure kan alle zogeheten risicovoeten behandelen, welke kunnen zijn ontstaan t.g.v. reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Daarnaast heeft de Medisch Pedicure uitgebreide kennis op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie en anti-druk technieken. De Medisch Pedicure werkt volgens vastgestelde richtlijnen en weet wanneer de cliënt dient te worden doorgestuurd naar een (behandelend) arts. De Medisch Pedicure werkt op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders.


Webshop / webwinkel Pedicureland

Pedicureland bestaat sinds 2007. In december 2014 is de vernieuwde webwinkel online gegaan, waar men met Ideal kan betalen. Hier kunt u stuk voor stuk kwalitatief goede producten bestellen voor zowel handverzorging en voetverzorging. Voor mijn webwinkel geldt hetzelfde als mijn pedicurepraktijk, ook hier streef ik er naar een kwalitatief goed product af te leveren.


U winkelt veilig bij Pedicureland

Ieder contact op deze website tussen klant en Pedicureland verloopt via SSL (Secure Socket Layer), d.w.z. dat iedere verbinding tussen klant en onze webshop is versleuteld met een bepaalde encryptie. Herkenbaar aan het groene hangslotje en/of de tekst "https:// " bovenaan in de balk van uw browser (s staat voor secure). Bij Pedicureland winkelt u dus veilig!


Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn glashelder. U heeft 14 kalenderdagen bedenktijd na uw bestelling en als u uw bestelling heeft ontvangen, nogmaals 14 kalenderdagen. Voldoet uw bestelling niet aan uw verwachting(en) of heeft u spijt van uw bestelling, dan kunt u deze terugsturen. In dit geval zijn de kosten voor retourzending voor de klant. Nadat wij de goederen hebben terugontvangen, krijgt u uw geld teruggestort op uw bankrekening. Enige voorwaarde bij retourzending is dat het product niet is gebruikt en nog in de originele verpakking zit.

Is uw bestelling onverhoopt beschadigd aangekomen, dan kunt u deze uiteraard terugsturen, Pedicureland betaalt dan de verzendkosten. Neemt u gerust eens een kijkje in mijn webwinkel. Indien u vragen heeft of advies wilt over een product dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met mij opnemen.


Vriendelijke groeten,
Dénise Jansen


naar Bestelprocedure


               
Pedicureland is te vinden op internet via de volgende startpagina's, websites en zoekmachines:


Facebookpagina Pedicureland

Like ons op Facebook
Twitterpagina Pedicureland

Volg ons op Twitter