Home     soya wax melt Musk
soya wax melt Musk

soya wax melt Musk


Musk is een van de meest bekende oer geuren en maakt ons assortiment compleet.
De heerlijke geurende waxmelts bestaan uit 100% Eco Soy Wax en speciale parfumolie.
  • Zijn niet getest op dieren
  • Vlekt niet in kleding
  • Niet giftig
  • Niet schadelijk voor het milieu
  • Walmt niet

Gebruiksaanwijzing:
Plaats de brander op een stabiele en warmtebestendige ondergrond. Houdt uit de buurt van brandbare objecten, kinderen en huisdieren. Laat de brander niet onbeheerd achter. De melts zijn niet geschikt voor consumptie.
Omdat de geuren variëren van sterkte raden we aan te beginnen met 1 waxmelt in uw brander. Laat de melt helemaal smelten. Vind u de geur te zwak, dan kunt u nog een waxmelt toevoegen.
De waxmelt zal gemiddeld 8 uur geuren.
U geniet het langst van de waxmelt als u de brander niet langer dan een half uur tot een uur laat branden. Blaas het theelichtje uit en de geur blijft geruime tijd aanwezig. De wax zal weer stollen en smelt weer als het opnieuw wordt verwarmd. De wax zal uiteindelijk niet verdampen, de geur wel. Wanneer u de waxmelts wilt vervangen, kunt het beste de gestolde wax even verwarmen door het theelichtje even te laten branden. De wax kan vervolgens uit de brander geduwd worden met een stukje keukenrol.

Tip: de hoogte van de brander  is bepalend voor de geur. Bij een lage brander zal de geur sneller verdampen, waardoor de geur korter maar krachtiger aanwezig is.
Branders van 10 cm en hoger zijn voor het gebruik van waxmelts het meest ideaal.


€ 1.00
inclusief btw

soya wax melt Musk